BÒRN [||2]

born-01
BÒRN [||2] es composa del treball realitzat a partir de dues sèries fotogràfiques i de la recerca de documentació biblio+gràfica. El resultat són una col·lecció de plats ceràmics, fotografies i produccions d’edició gràfica
d’un temps ençà me dedic a cercar noves maneres d’evolucionar en el fet fotogràfic. procur de treure el màxim rendiment de les imatges que vaig capturant. no m’importa la seva precisió tècnica, sino l’actitud de mirar el que passa i de com intervenir-hi. després de temps de treballar amb la càmera i l’ordinador, he passat a cercar formats diferents on traslladar les imatges, i que aquestes passin per la mirada dels altres. meam que troben.
el projecte BÒRN [||2] sorgeix d’això, de l’expressió d’una actitud en front a les situacions vitals, i d’aquesta recerca de nous formats materials.
el grumer representa la bellesa dolorosa. un ésser exquisit a la vista, però urticant (aquest podria ser el resum de l’història d’aquest projecte). l’estampar el treball fotogràfic en plats de ceràmica, n’és l’altra: la de l’experimentació material.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s